A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Szerződési Feltételek


A megrendelés folyamata és a vásárlás feltételei az interneten keresztül történő megrendelés esetén:

A Webáruház standard felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára. A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az adott témához kapcsolódó alapvető tudnivalókat. A bal oldali oszlopban az áruházi kategóriák linkjei, míg a középső oszlopban a konkrét termékek és a hozzájuk kapcsolódó információk találhatóak.

Az áruházunkban szereplő termékek mellett található képek nem minden esetben felelnek meg a valóságnak, egyes esetekben eltérő paraméterekkel szerepelhet a képen látható termék. A termék valós paraméterei mindig a leírásban láthatók.

Amennyiben egy terméknél az szerepel, hogy RENDELHETŐ, abban az esetben a nagykereskedésünk is rendeli a terméket, tehát a termék szállítási ideje hosszabb lesz. A rendelés után hamarosan tájékoztatjuk, hogy előreláthatólag mikor érkezik meg a termék.


Termékek ÁFA tartalma

Új mobil készülékek és tartozékok bruttó árai 27%-os Áfa-t tartalmaznak .


Szállítás

A termékek szállítását 2 lehetséges módon tudjuk biztosítani ügyfeleink részére, futárszolgálattal  valamit személyes átvétellel. A szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként lakás, munkahely is egyaránt szerepelhet. Szállítás csak hétköznapokon lehetséges. Kérjük pontosan adja meg elérhetőségét.  Futárszolgálat választása esetén a lezárt csomagoláson feltüntetésre kerül az ön telefonszáma is, a kézbesítési cím mellett. A kézbesítést végző futár közvetlenül a kiszállítás előtt, az ön által megadott telefonszámon érdeklődni fog a kiszállítás pontos idejéről. A futárszolgálat két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását, ezután a rendelést érvénytelennek nyilvánítjuk. Ha a kézbesítés valótlan lakcím, telefonszám miatt nem történik meg, akkor a szállítási költség a vásárlót terheli!

A szállítás módjának meghatározását a megrendeléskor tudja kiválasztani, az alapján, hogy Önnek melyik a legmegfelelőbb. 


Fizetés

A vásárló az áruk ellenértékét, az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. Kérjük kézhezvételkor a csomagot gondosan ellenőrizze.


Garancia

Minden általunk forgalmazott mobiltelefonra modelltől és konstrukciótól függően 6hónaptól - 2évig nyújtunk garanciát. Mobiltelefon tartozékra 6 hónaptól - 12 hónapig vállalunk garanciát, 10.000Ft alatti termékekre 6 hónap, 10.000Ft feletti termékekre 12 hónap a garancia időtartalma. Szerviz tartozékokra saját szervizünkben történő beszerelés esetén biztosítunk garanciát. Garanciális problémát a csomag hiánytalan visszaküldésével, illetve a számla vagy a számlamásolat visszaküldésével fogadjuk el.  Sérült, törött, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. A hibás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, illetve telefonos egyeztetés alapján ha üzletünkbe elhozzák személyesen azonnali csere, vagy javítás is lehetséges.  A termék bevizsgálása után a terméket cseréljük, vagy javítjuk és díjmentesen postázzuk a megadott címre.  A hibás termékek visszaküldése a vásárló költsége, amennyiben a termék valóban hibás a javított vagy új áru visszaküldése a vásárlónak a mi költségünk. Amennyiben a készülék típusa mellett az szerepel, hogy EU a garancia minden esetben nálunk érvényesíthető számla ellenében. A HU jelzésű készülékeknél küldjük a garancialevelet is, amit Ön tud érvényesíteni a márkaszervízekben. Az EU-s készülékeknél a garanciális javítás időtartalma max 30. nap.

Szerviztartozékokra vonatkozó garanciális feltételek (LCD, kijelző, érintő, touch, szalagkábel, átvezető fólia, antenna és egyéb tartozékok):


A szerviztartozékokra a csere garancia abban az esetben érvényesíthető:

- ha az ügyfél hivatalos szakszerviz által kiállított igazolással (nem általunk történt beszerelés esetén),

- a tartozék megvásárlásakor kapott számlával/blokkal,

- a tartozékot sértetlen állapotban,

- a termékre felhelyezett sértetlen garancia matricával, garancia időn belül (a termék kézhezvételétől számított 1 héten belül) küldi/hozza vissza.


Elállási jog

A megrendelt áru(k) kézhez vételétől számított tizennégy naptári napon belül, vásárlóinknak indoklás nélkül  joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a kifizetett áru(k) vételárát visszatéríteni a vásárlónak haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. Az áru(k) szállításának, visszajuttatásának költségeit a Vevő viseli. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Jogi nyilatkozat - adatkezelés

Áruházunkban regisztráció vagy megrendelés alkalmával kizárólag olyan személyes és/vagy céges adatok, információk megadását kérjük látogatóinktól, vásárlóinktól, melyek minimálisan szükségesek a megrendelés teljesítésének a lebonyolításához.
Az adatokat adatbázisban rögzítve tároljuk. Ezeket harmadik fél részére nem adjuk ki, kivételt képez, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik cég cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban,az alvállalkozónak a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően járunk el.


Az áru

Amennyiben Ön új mobiltelefonkészüléket, illetve akkumulátort vásárol, az első alkalommal 16 órát kell tölteni a telefont, akkumulátort  lehetőleg kikapcsolt állapotban, majd használja és még kétszer 12 órát kell tölteni, de ekkor már nem muszáj kikapcsolt állapotban. Így tudja elérni az akkumulátor maximális kapacitását.

Amennyiben mobiltelefont vásárol, látható a készülék típusa mellett az, hogy EU, akkor a készülékhez nem tartozik magyar nyelvű használati útmutató, de a készülék magyar nyelvű. Oldalunkról a legtöbb készülék használati útmutatóját le lehet tölteni. Ha az látható, hogy HU, akkor a készülékhez tartozik magyar nyelvű használati útmutató és a készülék magyar nyelvű.